MULTI ONE NAKLADALNIKI

Multi One je Italijanski proizvajalec manjših zgibnikov moči od 28 do 72 KM.

VEČNAMENSKI ZGIBNIK
MultiOne je vsestransko delovni stroj, ki obenem dviguje produktivnost in znižuje stroške. Z več kot 170 možnimi delovnimi orodji je MultiOne pravi »4- kolesni švicarski pipec«.

NADPOVPREČEN DESIGN ZUNANJOSTI IN NOTRANJOSTI Napreden Multi-One design postavlja nova merila in standarde: atraktivna zunanja podoba in najboljša možna preglednost na zunanje robove stroja ter delovna orodja.

IZREDNA MOČ VEDNO NA PRAVEM MESTU Visoka produktiv-nost z MultiOne se začne s prihrankom časa pri »neskončno« dolgo trajajočih opravilih. Dieselski motorji od 12 do 78 KS nudijo obilo hidravlične moči ob polni ter stalni 4 kolesni okretnosti.

TELESKOPSKA DVIŽNA ROKA Le MultiOne nudi samouravnalno dvižno roko na dvoj-nem — H teleskopsko iztegljivem okvirju. Slednji navdušuje z izredno močjo in simetrično poraz-delitvijo teže. Poleg tega pa vozniku tudi zagotavlja odlično vidljivost naprej.

DELOVNA ORODJA – več kot 170 možnosti
MultiOne nudi delovna orodja, ki so rezultat več desetletnih izkušenj pri razvoju in izdelavi kakovost-nih orodij. Naše znanje je zagotavilo vam, da so priključki blagovne znamke MultiOne, ki vam jih nudi-mo resnično najboljši.

PROSPEKT

PREGLED MODELOV

Povezava na uradno stran: http://www.multione.com/