MULTI ONE NAKLADALNIKI

Multi One je Italijanski proizvajalec manjših zgibnikov moči od 28 do 72 KM.

VEČNAMENSKI ZGIBNIK
MultiOne je vsestransko delovni stroj, ki obenem dviguje produktivnost in znižuje stroške. Z več kot 170 možnimi delovnimi orodji je MultiOne pravi »4- kolesni švicarski pipec«.

NADPOVPREČEN DESIGN ZUNANJOSTI IN NOTRANJOSTI Napreden Multi-One design postavlja nova merila in standarde: atraktivna zunanja podoba in najboljša možna preglednost na zunanje robove stroja ter delovna orodja.

IZREDNA MOČ VEDNO NA PRAVEM MESTU Visoka produktiv-nost z MultiOne se začne s prihrankom časa pri »neskončno« dolgo trajajočih opravilih. Dieselski motorji od 12 do 78 KS nudijo obilo hidravlične moči ob polni ter stalni 4 kolesni okretnosti.

TELESKOPSKA DVIŽNA ROKA Le MultiOne nudi samouravnalno dvižno roko na dvoj-nem — H teleskopsko iztegljivem okvirju. Slednji navdušuje z izredno močjo in simetrično poraz-delitvijo teže. Poleg tega pa vozniku tudi zagotavlja odlično vidljivost naprej.

DELOVNA ORODJA – več kot 170 možnosti
MultiOne nudi delovna orodja, ki so rezultat več desetletnih izkušenj pri razvoju in izdelavi kakovostnih orodij. Naše znanje je zagotovilo vam, da so priključki blagovne znamke MultiOne, ki vam jih nudimo resnično najboljši.

Multione -katalog splošni
Multione – pregled modelov
Povezava na uradno stran: http://www.multione.com/