Dorado 80-100.4 DORADO CLASSIC

Traktor manjše zasnove in izredne moči. Novi 3 in 4-valjni motorji ponujajo neverjetno moč in navor za vsestranska dela. Serija classic v enostavni vendar zanesljivi mehanski izvedbi. Ogromno število različnih izvedb in variant ponuja ta izredno priljubljena serija traktorjev Dorado.

Dorado Classic je namenjen uporabnikom, ki prisegajo na enostavnost in zanesljivost. Traktorji so opremljeni z mehanskimi vklopi kardana, 4-kolesnega pogona in blokado diferenciala. Konstrukcija, menjalnik, motor in kabina so popolnoma enaki pri obeh izvedbah. Opremljen je lahko z menjalnikom 10+10 ali 30+15.

Dorado v serijski izvedbi ponuja elektro-hidravlične vklope 4-kolesnega pogona, kardana in blokade diferenciala. Traktor je lahko opremljen z menjalnikom 30+15, 45+45 (tretinjke) in pa elektro hidravličnim invertorjem smeri (Powershuttle).

Vsi traktorji iz serije Dorado imajo hitrost 40 km/h in blokado diferenciala na vsa 4-kolesa.

Traktorji so opremljeni z sodobnimi FARM MOTION EURO 4 I motorji, z nizko porabo goriva, veliko odzivnostjo in močjo. Kabina je standardno opremljena z gretjem in ventilacijo, ima ravno dno in nizko raven hrupa.

Pri seriji Dorado je na voljo veliko dodatne opreme, od prednje hidravlike in kardana, do EHR upravljanja zadnjega dvižnega dviga in različnih menjalnikov.

Dorado 80 – 90 – 90.4 Classic Prospekt:dorado classic
Dorado 80 – 90- 90.4 – 100.4  Prospekt: dorado

Leave a Reply