BINDERBERGER

Z podjetjem LANDTECHNIK smo se dogovorili za uradno zastopstvo znamke BINDERBERGER v Sloveniji.

Avstijsko podjetje iz bližine Salzburga je visokokakovosten proizvajalec strojev za spravilo lesa in pripravo drv.

Visoko kvalitetni proizvodi višjega cenovnega razreda so plod dolgoročnega sodelovanja podjetja z končnimi uporabniki, kar je privedlo do izdelka prilagojenega za hitro, varno in kvalitetno delo.

V proizvodnem programu najdete več tipov gozdarskih prikolic, krožne žage, cepilce, ležeče cepilce, kombinirane cepilce, avtomate za cepljenje drv, povezovalnike drv, gozdarska dvigala, prijemala in rotatorje, program pa se stalno dopolnjuje z novimi proizvodi, izboljšavami in inovacijami.

V kraju St. Georgen v Avstriji podjetje Binderberger Maschinenbau GmbH konstruira in  izdeluje visoko kakovostne gozdarske stroje za spravilo in obdelavo lesa.  Dolgoletne izkušnje in  tesno sodelovanje  z gozdarskimi podjetji , žagami in kmeti se že skoraj tri desetletja prelivajo v razvoj in širitev palete izredno učinkovitih proizvodov.  Celovita paleta proizvodov , ki zajema vse od gozdarskih prikolic, nakladalni klešč do krožnih žag, cepilcev in transportnih trakov  predstavlja sortiment kakovostnih strojev potrebnih za delo z lesom.

Binderberger stroji so s svojo močjo in visoko kakovostjo  pri vsakodnevni težaški uporabi trpežni in imajo dolgo življenjsko dobo ter s tem dokazujejo, da so brez konkurence. Nakup naših  izdelkov se ne povrne le v gospodarskem smislu temveč tudi prispeva k zagotavljanju trajnosti gozdarske dejavnosti in s tem zagotavlja prihodnost našim kupcem, partnerjem in zaposlenim.

URADNA STRAN – klikni

KATALOG IN CENIK PRODAJNEGA PROGRAMA BINDERBERGER 2019/2020