Bočne kosilnice klasično vpetje

VICON v seriji bočnih kosilnic ponuja kosilnice z delovno širino od 1,65 m do 3,2 m.

Tako kot vse VICON diskaste kosilnice so tudi te opremljene z trikotnimi diski z tremi noži na disk. Vse izvedbe so standardno opremljene z hidravličnim dvigom, zaščitno cerado, vzmetnim varovanjem pri naletu in priporočeno kardansko gredjo. Kosilnice poleg izredne vzdržljivosti in lepega odreza odlikuje tudi majhna zahtevana moč za delovanje, nizka teža ter močan in popolnoma zaščiten rezalni greben kosilnice.

Kosilnice so izredno enostavne za uporabo in vzdrževanje. Preko zgornje poteznice se nastavi višina odreza in košnja se lahko prične. Standardno vgrajen hidravlični dvig kosilnice nam omogoča dvig in spust kosilnice iz sedeža traktorja. Vsi modeli imajo možnost dviga kosilnice v horizontalni položaj. Vsak disk je varovan z vzmetnim zatičem. Noži, izdelani iz visoko kvalitetnega jekla so zelo vzdržljivi. Pogonski sklop grebena je v oljni kopeli in ne zahteva nobenega vzdrževanja, razen menjave olja.

Nova serija EXTRA zajema bočne kosilnice širine od 1,65 do 3,20 m z stranskim vpetjem. Novost je tišji varjen greben, poznan iz serije EXTRA sredinsko vpetje, možnost hitre menjave nožev in nova barva cerade.

EXTRA omogoča košnjo v območju nagiba  EXTRA +90 / – 45 °.

Prenesi katalog:

EXTRA 117 122 124 228 232 
EXTRA SERIJA 100-200-300-400
SLO CELOTNI KATALOG