Bočne kosilnice z sredinskim vpetjem

Nove dimenzije košnje!!!

Novo razvit EXTRA kosilni  greben potrebuje še manj vzdrževanja in povzroča še manj hrupa pri delovanju. Uporabnik bo ob prvi uporabi prepoznal nižji hrup, še posebej pa bo zadovoljen po daljšem delu. Na novo zasnovani poševni zobniki, ki se vrtijo v oljni kopeli omogočajo mirno delovanje, manj zračnosti in še močnejši pogonski sklop kosilnice. EXTRA greben ima vsebuje večjo količino olja, ki zagotavlja zelo nizko delovno temperaturo. V celoti varjen greben z prekrivajočimi C profili zagotavlja neupogljivo, močno in zelo vzdržljivo konstrukcijo kosilnice.

Kosilnice z sredinskim vpetjem zagotavljajo perfektno kopiranje terena. Prilagajanje kosilnice je izredno hitro in precizno – rezultat tega je stabilna košnja na celotnem grebenu kosilnice in manjša poškodba travne površine. Kosilnice so opremljene z hidravličnim vzmetenjem z katerim lahko precizno nastavljamo pritisk na tla in posledično izredno prilagajanje terenu. Transportni položaj kosilnice je za traktorjem. Postavitev kosilnice v transportni položaj je omogočen preko hidravličnega cilindra. Ozek in nizek položaj kosilnice zagotavlja varen transport kosilnice.

V prodajnem programu so na voljo kosilnice z delovno širino 2.8 m, 3.2 m in 4.0 m. Kosilnice omogočajo največji nagib 20 ° navgor in navzdol.

Nova serija EXTRA 328-332-336-340 omogoča transport 125 stopinj, kar pomeni boljšo razporeditev teže kosilnice med transportom in nižjo transportno višino.

Prenesi katalog:

EXTRA EXTRA  328, 332, 336, 340 428H-432H-440H