Bočne, čelne,vlečene kosilnice z gnetilnikom

Sposobni stroji z profesionalnimi karakteristikami!

Diskaste kosilnice z prstnimi gnetilniki in sredinskim vpetjem so na voljo v delovnih širinah 2.40 m, 2.8 m, 3.2 m in 3.5 m.

Na novo zasnovane kosilnice serije EXTRA 624T, 628 T, 632T Farmer so vzmetene v centru kosilnice preko velike vzmeti, kar zagotavlja manjšo obrabo drsnih plošč, optimalno zaščito pred poškodbo travnika in nižjo porabo goriva.

Transportni položaj kosilnice je 125 ° vertikalno, kar zniža težišče prenese težišče kosilnice na sredino traktorja. S tem je zagotovljen varnejši transport kosilnice tudi pri višjih hitrostih. Hitrost gnetilnika je nastavljiva na 600 ali 900 vrt/min.

NOVA DIMENZIJA KOŠNJE ZAGOTAVLJA SERIJA EXTRA 7 z delovno širino 3,2 in 3,5 m in predstavlja nove standarde v prilagajanju kosilnice terenu. Z delovno širino 3.2 m oz. 3.5 m in  hidravličnim prilagajanjem je resnično visoko zmogljiv profesionalen stroj, ki se odlično ujema z čelno kosilnico EXTRA 632 FT z katero imata skupno 6.2 m delovne širine. Gnetilnik je opremljen z dvemi hitrostmi 600 ali 900 vrt/min. To nam daje izbiro med intenzivnejšim gnetenjem ali nižjo porabo goriva, odvisno od tega koliko intenzivno gnetenje potrebujemo.

SERIJA VARIO nam omogoča hidravlični premik kose navzven, kar nam v zavojih omogoča celoten odrez krme zaradi boljšega prekrivanja.

 

Kombinacija EXTRA 690T (delovna širina 9.0 m) je trenutno najbolj prilagodljiva kombinacija kosilnic na tržišču.

 

 

PROSPEKT EXTRA 600 – 800
Link na uradno stran-klikni